dyxy foundation malaysia

dyxy foundation malaysia Laman utama Dyxy kosmetik
DYXY BC CREAM FOUNDATION

PEMBAYARAN MENGGUNAKAN AKAUN MAYBANK 156011944503 siti nurfaezah binti abdul halim PEMBUNGKUSAN ADALAH RAHSIA DAN TRACKING NO POS LAJU AKAN DIBERI DALAM MASA 24 JAM.. ORDER DENGAN YAKIN TANPA WAS WAS HUBUNGI 0134707998 faezah
best sara.com ssm no(0074926-x)

DYXY COSMETIC untuk KULIT

FLAWLESS GLOWING MOWING

TANPA BEDAK

DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri…

dyxy foundation

dyxy foundation malaysia

DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :

DYXY BC Cream Foundation

DYXY Green Tea Face Mist

DYXY Brush

DYXY BC CREAM FOUNDATION

BEST INFO BC CREAM

Ramai yang tanya mcm mna ye dyxy BC CREAM ni (BCC) ni, betul ke tak perlu perempuan tak perlua pakai bedak da?

Betol ke anda Tak Perlu pakai any Foundation dah ?

Then lepas apply BCC nih anda dah tak perlu ke nak apply kosmetik lain

Best giler pakai dyxy ni xperlu pakai lain dah-wati

testimoni

Bestla pakai krim dyxy ni kak-pae

dyxy foundation

dyxy foundation

Lagi testimoni dyxy

dyxy foundation

dyxy foundation

DYXY BC CREAM FOUNDATION
september 6, 2017
DYXY BC CREAM FOUNDATION Untuk order sila hubungi 0134707998 faezah Harga dyxy bc cream rm 75 sabah sarawak rm 80 DYXY GREEN TEA FACE MIST rm 50 sabah sarawak rm 55 DYXY COSMETIC untuk KULIT▷ DYXY BRUSH HARGA JUAL : RM40 SM/ RM45 SS FLAWLESS GLOWING MOWING TANPA BEDAK DYXY Cosmetic 3 in 1 … Continue reading DYXY BC CREAM FOUNDATION
DYXY BC CREAM FOUNDATION

Untuk order sila hubungi 0134707998 faezah

Harga dyxy bc cream rm 75 sabah sarawak rm 80

DYXY GREEN TEA FACE MIST rm 50 sabah sarawak rm 55

DYXY COSMETIC untuk KULIT▷ DYXY BRUSH

HARGA JUAL : RM40 SM/ RM45 SS

FLAWLESS GLOWING MOWING

TANPA BEDAK

DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri…

DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :

DYXY BC Cream Foundation

DYXY Green Tea Face Mist

DYXY Brush

DYXY BC CREAM FOUNDATION

dyxy foundation

dyxy foundation

BEST INFO BC CREAM

ada kkm jangan riso

Ramai yang tanya mcm mna ye dyxy BC CREAM ni (BCC) ni, betul ke tak perlu perempuan tak perlua pakai bedak da?

Betol ke anda Tak Perlu pakai any Foundation dah ?

Then lepas apply BCC nih anda dah tak perlu ke nak apply kosmetik lain

dyxy foundation

dyxy foundation malaysia

?

Seriously jawapan kami adalah “benar …

Jom baca bawah nih apa yang BEST sangat dengan BCC nih…

BC Cream adalah teknologi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer… Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

NO COMPACT POWDER

NO FILTER / CAMERA 360

NO PARUT JERAWAT

NO JERAGAT

NO SUNBURN

NO MUKA KUSAM

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM :

Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah

SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV

Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural

Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit

Menjimatkan masa untuk bersiap

Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif

Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai

Mekap Tahan lama sehingga 8 jam

DYXY BC CREAM FOUNDATION :

Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey

Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin

Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih ….

“Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !”

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak.

Rasa light macam tak pakai apa2 je….. Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal….

Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela.

Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !

Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..

Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?

Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je… Mudah sangat!

DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :

Eyebag / Mata Panda

Jeragat / Parut Jerawat

Tona kulit yang tidak sekata

Carian popular mengenai DYXY

dyxy ada kelulusan kkm

dyxy ada merkuri

dyxy agen

dyxy agent

dyxy ampang

dyxy bahaya

dyxy bc cream

dyxy bc cream harga

dyxy bc cream ingredients

dyxy bc cream korea

dyxy bc cream murah

dyxy bc cream price

dyxy bc cream review

dyxy brunei

dyxy brush

dyxy combo

dyxy combo set

dyxy cosmetic

dyxy cosmetic hq

dyxy cosmetic kkm

dyxy cosmetic malaysia

dyxy cosmetics

dyxy cosmetics founder

dyxy cosmetics price

dyxy cream

dyxy daniel negrescu

dyxy dari mana

dyxy design

dyxy dropship

dyxy elok ke

dyxy face mist

dyxy face mist green tea

dyxy face mist harga

dyxy face mist ingredients

dyxy face mist price

dyxy face mist testimoni

dyxy fake

dyxy foundation

dyxy foundation price

dyxy founder

dyxy green tea

dyxy green tea face mist

dyxy harga

dyxy jb

dyxy johor bahru

dyxy jual di mana

dyxy kebaikan

dyxy kelebihan

dyxy kesan

dyxy kkm

dyxy korea

dyxy foundation malaysia

dyxy kota kinabalu

dyxy kuala terengganu

dyxy kuantan

dyxy lipstick

Risau bila jerawat naik?

Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..dapatkan dyxy foundation malaysia

Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .

Mudah aje…. Korang hanya perlu Spray kan aje jerawat dengandyxy foundation malaysia  Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu…

FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA :

Menghilangkan jerawat halus

Wajah lebih segar & glowing

Kesan melecet sembuh

Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering

Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?

Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.

Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin…

DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

“I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

5 FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA SPRAY :

Sebagai Toner

Sebagai Face Mist

Sebagai Moisturizer

Sebagai Finishing spray

Sebagai Makeup remover

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY GREEN TEA FACE MIST :

Mengandungi zat mineral

Boleh dijadikan base make up

Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray

Make up tahan lebih lama

Bauan green tea yg wangi dan aman

Mengurangkan kesan alahan di muka

Mengecutkan jerawat pada muka

Sesuai untuk kulit muka sensitif

Boleh digunakan lelaki & perempuan

Muka lembap & segar secara natural

Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat

Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok

Pengganti toner dan make up base

Anti radang serta lembut pada kulit

100% tiada bahan kimia merbahaya

Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas

Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan

Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH

DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

Isi Kandungan dyxy foundation malaysia Green Tea Face Mist 160ml

carian produks:

  • dyxy bahaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *